دوستان عزیزم سلام
ساعت هفت صبح شد :)
دیشب را به یاد همه ی شما تا الان مشغول عشقبازی با عطرها بودم !
سالی یک بار در شب تولد ام مجازم که تا صبح عطربازی و عطرسازی و عطرنازی و عطر رازی کنم :)
اسرار گویم با عطرها و خدای عطرها !
جای همه ی شما خالی بود خلاصه در این شلوغ و پلوغ و ریخت و پاش عطرها که از همه ی پنجره ها و درب های خانه بوی عطر به بیرون فوران میکرد :)
خانم ام از ترس آتشفشان عطرها درب اطاق را میبندد و تمام درزهای درب را میپوشاند :)
تنهایم با گلها ، گویم غم ها را ، چه کسی داند ز غم هستی چه به دل دارم .... !
خلاصه که امشب را در بهشت گذراندم همراه یاد شما :)
شما خواب بودید اما من و عطرها و یاد شما بیدار و روایح تا صبح با موسیقی بر من رقصیدند به عشق :)
امشب شب رقص عطرهای زنانه بود :)
لیک فارنهایت نیز تا صبح بر من رقصید :)
ارادت ها خدمت همه ی شما و صبحتان به شادی باد انشاله
سلام:) سالی که نکوست از بهارش پیداست:)
منم امسال و تا صبح بیدار موندم و به یاد شما پروین اعتصامی خوندم و Luce Dei Cuori بر من رقصید:)
بازم تولدتون مبارک🌹🍃
به به!
نیمه ی اردیبهشت و میلاد شما! الحق که اردیبهشت ،نیمی از بهشت است... کائنات در اعتدال هستند و برای من عروس ماه های سال است.
میگویند اردیبهشت بانویی است که با دامن گل دار ،می رقصد و می رقصد... و بهار، گل نرگس و نسرین بر سرش شادباش میریزد..
اتفاقا من هم دیشب تا صبح بیدار بودم...ولی از دردِ جان کندن برای رها شدن از اعتیادی شیرین:)
از جدالِ بین دل و عقل... و انتخابِ گذشتن و رد شدن برای باز بودن مسیر شادمانی آینده ی یک نفر... و مُردن از ناراحتیِ اینکه از من ناراحت نباشد.
کاش میشد و همگی در همان بزم کوچک شما شرکت میکردیم و تا سپیده ی صبح ، این روز زیبا را جشن می گرفتیم:)
سالروز تولدتان را صمیمانه تبریک میگویم و آرزومند خوشحالی و خوشبختی و سلامتی شما هستم. زندگیتان همواره شیرین ،معطر ، گرم و شادِ شاد:)🎊🎉🎊
درود جناب سخی گرامی
تولدتون مبارک باشه در شب تولد ادم همه گذشتشو مرور میکنه و هییییچ چیزی جز استشمام یک رایحه نمیتونه خاطرات گذشته،آدمهای گذشته و گذر عمرمونو برامون تداعی کنه عالی عشق بازی کردید
عمرتون طولانی و تنتون سالم🌹
با احترام و عرض ادب
استاد فرهیخته و ارجمند جناب آقای سخی بزرگوار تولدتان مبارک باد.... انشالله سالها در سلامت روان و جسمانی باشید و در کنار خانواده ی محترم، معطر و معشوق زیست کنین....
جناب سخی سلام فکر میکنم فامیل بنده حقیر برازنده توصیف شما میباشد همیشه اینجور درویش و عارف مسلک باشید
جناب سخیِ عزیز و مهربان 🌹
تولدتان مبارک و پُرتکرار💐
انشاالله، سالیانِ سال، چنین روزی رو به شما تبریک بگیم
با آرزوی بهترینها 🌹❤️🌹
عطر بازی ها و خاطره بازی هاتون مستدام و تولدتون مبارک جناب مهندس سخی. و ایشالا همیشه لطف قلم شیرینتون شامل ما باشه و خاطراتش را با ما شریک بشید.
به... درست وسط بهار 🪷 چه به جا...
تولدت مبارک ای بهاریِ عزیزِ ما 💐💐💐💐💐
سال آینده خودمان هم می آییم 😇😊
عزیزان من اید همه ی شما ای دوستان لبریز از مهر و بزرگواری ام :) 🍫
نازنین عزیزم ، عطر شعور پروین اعتصامی بر جان تو برازنده است ! آفرین :) 🌹
مونای عزیزم ، الحق که اردیبهشت یادآور و اشاره ای به بهشت است .خواهرم که بواسطه ی ماموریت همسرش ساکن شمال است امروز میگفت اینروزها یاد تو کنیم که هوای اینجا لبریز است از عطر شکوفه ها خصوص بهارنارنج و یاس ! میبوییم و یاد تو کنیم :)
خدا بر تو طالعی نیکو رقم زند انشاله بر ماموریتی سخت اما شیرینی که تو داری ! انشاله بچشی آن طعم دلربا و ببویی آن رایحه ی فراموش ناشدنی را !
خوب که شب زنده داران بسیار و بیدارند در این خانه که چراغ هایش هماره روشن است به مهر :)
در بزم کوچک من همه شما بودید و دیگربار این شب را با هم زندگی خواهیم کرد فرداها !
و رقص این زیبارو را با دامن گلچین به تماشا خواهیم نشست به شوق :)🌹
پرفیومکس عزیزم ، آری ! عطرها بلندترین بال پرواز اند به مرور خاطرات .
یک عطر ، یک شخص و یک عمر ! نعمتی که زنده میکند یک شخص را در ذهن فراموشکار ما !🌹
دوست عزیزم جناب پروفسور اسعدی
عرض احترام و سپاس
متشکرم بابت این آرزوی شیرین و خوش رایحه 🌹
مازیار عزیزم
بی شک این توصیف ، موصوف پدران شماست که به لیاقت بر آن شهیر بوده اند و خوشا بحال شما که حامل و ناقل این ژن و این خصیصه اید که سراسر فخر است .
انشاله که لایق و شایسته ی این وصف مهیر شما باشم بر این توصیف زیبا که البته بر این حقیر گران است که روسیاهان را اقتضای این وصف نیست !
شما و پدران شما بر آن شهیر اید و این حقیر ملتمس این ضمیر ! سپاسگزار این لطف بیشمار ام🌹
دوست بزرگ روح این خانه جناب رشوند عزیزم
سپاسگزار دریافت این برکت ام از سوی وجود پربرکت شما در این خانه ی برکت مداران 🌹
دکتر آلالیتای عزیزم
ارادت ها تقدیم شما . این افتخاری ست بر این حقیر که ملطوف لطف دانش اندوخته ای چون شماست . زیباترین خاطرات من ، بودن در جمع شما و در گستره ی اندیشه ی شماست 🌹
محسن عزیزم ، جوان رعنای هنرمند
بهار هماره در تعقیب شماست به عشق ، و هر جا بروی در پی ات بهار آید به عشق وصال ، ازین روی ، هرجا پای نهی شکوفه ها در پی ات به شوق عطرافشانی کنند و دوستداران ات ازین حیث ملتمس دیدار :) 🌹
دوستان عزیزم همچون آفتاب گردان هماره رو به سوی مهر شما گردانم به تعقیب نور :) 🌻
درود و احترام
زادروزتون مبارك 🍻🍻🎂🎂🍷🍷🌹🌹🌹