سلام . عطر حس و حال بوی وقتی دوش میگیری و ی کندر هم بجویی. ترکیب این حس وحال چ عطری میشناسید شیرین نیست تقریبا کلاسیک ولی ناشناخته . بوی حموم تازه با کندر
این عطر شاید مناسب شما باشه دوست عزیز...
#پاکورابان پور هوم Paco Rabanne Pour Homme
کندر رو جداگانه فکر کنم بایستی استفاده کنید ولی بحث حمام رو کلا براتون کاملا بازسازی میکنه...مخصوصا حمام نمره ها یا حتی خزینه ای های قدیم.
موفق باشید
عرض ادب و احترام.شفاف ترین رایحه کندر رو تو لیکوییدز ایمجینر سانکتی تجربه کردم و اگه به رایحه کندر علاقه دارید قطعا مورد پسندتون واقع میشه
امواژ رویال توباکو(اوپوس ۱۴) هم بوی کندر محسوسی داخلش حس میشه
کاملا با مهربد عزیز موافقم. سانکتی رایحه کندر دارد و بوی آلدهیدی که یادآور حالت تمیزی هست.
این عطر شاید مناسب شما باشه دوست عزیز...
#پاکورابان پور هوم Paco Rabanne Pour Homme
کندر رو جداگانه فکر کنم بایستی استفاده کنید ولی بحث حمام رو کلا براتون کاملا بازسازی میکنه...مخصوصا حمام نمره ها یا حتی خزینه ای های قدیم.
موفق باشید
ممنون اقا دانیال . حتما تست سرفرصت تست میکنم
عرض ادب و احترام.شفاف ترین رایحه کندر رو تو لیکوییدز ایمجینر سانکتی تجربه کردم و اگه به رایحه کندر علاقه دارید قطعا مورد پسندتون واقع میشه
امواژ رویال توباکو(اوپوس ۱۴) هم بوی کندر محسوسی داخلش حس میشه
ممنون اقا مهربد حتما سر فرصت تست میکنم .چون چیزی ک دنبالشم ی حالت سقز گونه ونمدار
با احترام و عرض ادب
دوست فرهیخته و ارجمند عطر اجمل شادو آبی رنگ نسخه ی اصلی را اگر پیدا کردید حتما امتحان کنید. بوی کندر در این عطر بسیار واضح و شفاف هست. مناسب روزهای سرد پاییز و زمستان.