خوش پوش ترین در بین مارلی

درود و عرض ادب خدمت همگی

دوستان خوش پوش ترین عطر در بین عطرهای برند مارلی کدوم هستش؟!(ممنون میشم اگر امتیاز خط بو رو هم در نظر بگیرید و نظرتون رو اعلام کنید)

TIMELESS TIMELESS
1402/09/10

با احترام و عرض ادب

دوست فرهیخته و ارجمند جناب آقای فتحی بزرگوار واقعیتش قبلاً عطرهای برند مارلی واقعاً پرفورمنس خیلی خوبی داشتند اما امروز دیگر مثل قبل نیست. برای من عطرهای مارلی اوجان و مارلی هرود از بهترین های مارلی در رایحه و پرفورمنس بودند. اگر بچ‌کدهای قدیمی را پیدا کردین در خریدشان شک نکنید اما اگر بچ کدهای جدید را خواستین بخرید، پیشنهاد میکنم هر طور که هست حتما ابتدا تست کنید میزان پرفورمنس را سپس خرید کنید حتی اگر شده این تست شما براتون از نظر بازه ی زمانی به چند ماه هم طول بکشد..... 

انشالله خریدی شایسته داشته باشین دوست ارجمند.....

با سلام و ارادت خدمت شما

به نظر من لیتون و پگاسوس و آلتیر که جدید اومده خوش بو ترین و خوش پوش ترین ها هستن...

در پاسخ به TIMELESS :

با احترام و عرض ادب

دوست فرهیخته و ارجمند جناب آقای فتحی بزرگوار واقعیتش قبلاً عطرهای برند مارلی واقعاً پرفورمنس خیلی خوبی داشتند اما امروز دیگر مثل قبل نیست. برای من عطرهای مارلی اوجان و مارلی هرود از بهترین های مارلی در رایحه و پرفورمنس بودند. اگر بچ‌کدهای قدیمی را پیدا کردین در خریدشان شک نکنید اما اگر بچ کدهای جدید را خواستین بخرید، پیشنهاد میکنم هر طور که هست حتما ابتدا تست کنید میزان پرفورمنس را سپس خرید کنید حتی اگر شده این تست شما براتون از نظر بازه ی زمانی به چند ماه هم طول بکشد..... 

انشالله خریدی شایسته داشته باشین دوست ارجمند.....

عرض ادب و احترام خدمت شما جناب اسعدی بزرگوار

ممنونم بابت نظر گرانبهای تان..

اگر محبت کنید و بفرمایید که منظورتون از نسخه های قدیمی این برند مربوط به چه سال هایی هستش ممنون تون میشم جناب اسعدی 🙏🏻

در پاسخ به متین جعفری :

با سلام و ارادت خدمت شما

به نظر من لیتون و پگاسوس و آلتیر که جدید اومده خوش بو ترین و خوش پوش ترین ها هستن...

درود خدمت آقای جعفری بزرگوار

سپاسگزارم دوست عزیز🙏🏻

مهربد مهربد
1402/09/10

عرض ادب و احترام

همونطور که دکتر اسعدی فرمودن تقریبا تمام کارهای مارلی ریفورموله شدن و نسخه های جدید ارزش خرید زیادی ندارند به جز التیر و گرینلی.التیر رو تست نداشتم ولی گرینلی برای روزهای گرم واقعا کم نظیره.در بین کارهای مارلی بهتون پگاسوس،لیتون و هرود رو پیشنهاد میکنم البته به شرطی که بچ کد ۲۰۱۸ رو بتونید پیدا کنید

در پاسخ به مهربد :

عرض ادب و احترام

همونطور که دکتر اسعدی فرمودن تقریبا تمام کارهای مارلی ریفورموله شدن و نسخه های جدید ارزش خرید زیادی ندارند به جز التیر و گرینلی.التیر رو تست نداشتم ولی گرینلی برای روزهای گرم واقعا کم نظیره.در بین کارهای مارلی بهتون پگاسوس،لیتون و هرود رو پیشنهاد میکنم البته به شرطی که بچ کد ۲۰۱۸ رو بتونید پیدا کنید

عرض ادب آقا مهربد عزیز

ممنون هستم  و  قدردان بزرگوار🙏🏻

Mercedes Mercedes
1402/09/10

از نظر رایحه پگاسوس بهترینه 

TIMELESS TIMELESS
1402/09/11
در پاسخ به شاهو فتحی :

عرض ادب و احترام خدمت شما جناب اسعدی بزرگوار

ممنونم بابت نظر گرانبهای تان..

اگر محبت کنید و بفرمایید که منظورتون از نسخه های قدیمی این برند مربوط به چه سال هایی هستش ممنون تون میشم جناب اسعدی 🙏🏻

با احترام و عرض ادب

دوست فرهیخته و ارجمند سعی کنید بچ‌ کدهای ۲۰۱۸ و ماقبل را پیدا کنید. از سال ۲۰۱۹ به بعد تمام عطرهای جهان دچار تغییرات اساسی در میزان پراکنش و ماندگاری شدند. 

بهترین ها برای شما دوست گرامی....

مارلی در نردبان ترقی ی روایح ( برندها و عطرها ) جایی ندارد ! یعنی نمیتوان آن را در یکی از پله ها قرار داد و آن پله را مختص مارلی عنوان کرد .

مارلی همچون پلی ست که نردبان دیزاینر را به نردبان نیش متصل میکند ! درست مثل برج های دوقلوی سنگاپور که یکی از برج ها دیزاینر است و دیگری نیش .

مارلی همان پلی ست که دو برج را بهم متصل کرده است . ضمنا هر دو برج را نیز اتکاست !

این تعاریف متعلق به مارلی ی دیروز است نه مارلی ی امروز 

مارلی کار بد ندارد ! هر یک از کارهای آن برای سلیقه ای ساخته شده که برای آن شخص و آن سلیقه ی خاص میتواند هدف باشد !

یعنی هر سلیقه ای که عطر خود را در مارلی پیدا میکند میگوید : مارلی ، مرا در یافتن این رایحه به هدف رسانید !

هرگز این سوال را نپرس دوست عزیزم ! این پرسشی اشتباه است ! راه درست اش این است :

سلیقه ی خود را در روایح پیدا کن . سپس همسلیقه های خود را پیدا کن و از آنهایی که از تجربه و تاریخ ، از تو پیش تر اند بپرس : کدام عطرها در کدام برندها تو را به هدف غایی رساند ؟

برخی برندها در خلق روایح مسیر مشخصی را دنبال میکنند یعنی میتوانی پیشاپیش چند و چون کار جدیدش را حدس بزنی . مثلا از اتوبان شما را عبور میدهند از جنگلهای آمازون بسمت مقصد . دیزاینرها ازین دسته اند . لیک برخی برندهای دیگر بر آیتم ها و مسیرهای دیگری نظر دارند و قرار است شما را از مسیری خارج از عرف به هدف برسانند ! یعنی هدف همان است لیک شما را از قلب جنگل آمازون عبور میدهند و به مقصد میرسانند ! برندهای نیش ازین دسته اند . مارلی برندی ست که حدس زدن مسیر کارهای جدید اش دشوار است . اینگونه برندها کمیاب اند . شما را درحالیکه سوار بر ماشین اید از قلب جنگل میگذرانند ! از قلب جنگل عبور کرده اید لیک نمیتوانید بر تک تک اتفاقات ، گیاهان و حیوانات مسیر زوم و تجربه کنید ! این مثالی ساده اما ملموس بود بر آنچه منظور بود !

پس باید همه را تست کنی . یکی از کارهای آن با سلیقه ی شما بیشترین قرابت را دارد !

لیتون آونتوس را شکست داد در آمارگیری و از جهت زیبایی ی رایحه .

پگاسوس پله ی پرش برند بود . هر برند مشهور و موفق ، یک یا چند پله ی پرش دارد . مثل جوپ اوم برای جوپ . مثل زینو و کول واتر برای دیویدوف . مثل انکر نوآر برای لالیک و مثل آونتوس برای کرید یا بلک افغانو برای ناسوماتو و مگامار و ترونی برای اورتوپاریسی یا اینترلود برای آمواژ !

بر یک کاغذ بصورت عمودی نام برندها را بنویس و در مقابل هر نام ، عطرهای شاخص آن برند را ذکر کن و شروع به تست کن و کنار هر یک نمره بده .

اگر تنها بر برند مارلی نظر داری همین کار را بکن و تمامی ی عطرهای او را تست کن و نمره بده .

طول میکشد ؟ امکان تست حضوری نداری ؟ برای هر یک باید سفارش سمپل یا دکانت کم حجم دهی ؟

عیب ندارد ! این راهی ست که باید بروی . اما در عوض پس از یک سال هم سلیقه ی خود را شناخته ای و هم بهترین عطر را بر همین اساس یافته ای !

به این میگویند عطربازی بر اساس دانش !

به این میگویند خرید به بهترین شکل !

و زمانی که به مقصد و مقصود رسیدی درمیابی که ارزش این زحمت را بارها و بارها بیشتر داشته و از خرید ( عطر ) خود نهایت لذت را خواهی برد زیرا میدانی قله را فتح کرده ای و قله ای مرتفع تر از اینی که فتح کرده ای ( برای تو ) موجود نیست !

موفق باشی انشاله و اگر به نتیجه ی مطلوب رسیدی و یافتی من را هم دعا کن :)

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟