سلام
بزرگواران در بین تمام عطرهایی که تست داشتید کدام به نظرتان از نظر رایحه خیلی خاص و متفاوت بوده و تصور میکنید در هیچ عطری تکرار نشده؟ منظورم عطریست که اگر در بین صدها عطر هم قرار بگیر باز از نظر رایحه تک و متمایز است و هیچ شبیهی ندارد
پیشاپیش سپاس و در نهایت ارادت
درود
لویی ویتون سیتی اف استارز
درود
لویی ویتون سیتی اف استارز
عطری که شبیه هیچی نیست!!!
سلام دوست عزیز
کوروس سفید ایو سن لورن
#الفکتیو استودیو اومبر ایندیگو Ombre Indigo
#الفکتیو استودیو لدر شات Leather Shot
#پنهالیگونز تراژدی آف لرد جورج The Tragedy of Lord George
#دنیل جوزیِر (خوزیر) هیستوری این دراپس وولیوم 2 History in Drops Volume II اپنینگش یه وایبی از کارتیر عود اند ردیوس داره یک روایت از تمدن رم اولش خشن و لبه دار مثل یک سرباز رمی بعدش لطیف میشه مثل معماری رُم باستان ستون های مرمری مجسمه های مرمری در اخر به سمت سواحل رم میره انگار که غروب افتاب و کناره ساحل نشستی کاراکتر خوب کار شده عطار هم واقعا کار بلده ولی نتیجه خوشایند نیست بیشتر بدرد یه نقاش یا نویسنده میخوره که در ایده ها کمکش کنه
#کارتیر عود اند عود Oud & Oud قبول دارم که تو بعضی از برندا این نوع رایحه کار شده شایدم با متریال بهتر ولی این همونیه که یاید باشه
#ستفان هامبرت لوکاس 777 مورتل سکین Mortal Skin
#ویلهلم پارفومری تو مای فادر To My Father
یه وایبی قوی از بخور پانچاواتی داره که نوستالژی شخصا تو فکره خریدشم
#کارنر بارسلونا بلک کالاموس Black Calamus
#آمواج د لایبرری کالکشن اپوس 14 رویال توباکو The Library Collection Opus XIV Royal Tobacco نمیدونم امواج به چی فکر میکرد که این شد حاصلش شد یه رایحه از تنباکوی سوخته قلیون البته بدترین قسمش برای من اون رایحه دودی انگار وسط قلیونی تو بندرعباسی نشستی یه نوع قلیون دارن همین بورو میده😁 ولی مثلش نیست
این دوتای اخری شاید مثلشون باشه ولی من تا الان تجربه نداشتم و دلم نیومد تو لیست نباشن
#کام دی گارکونس بلو انسنس Blue Encens
#کارتیر پاشا د کارتیر پرفیوم (پارفوم) Pasha de Cartier Parfum
اینا بهترین تجربه های من بودن