رایحه خاص و تک

سلام

بزرگواران در بین تمام عطرهایی که تست داشتید کدام به نظرتان از نظر رایحه خیلی خاص و متفاوت بوده و تصور میکنید در هیچ عطری تکرار نشده؟ منظورم عطریست که اگر در بین صدها عطر هم قرار بگیر باز از نظر رایحه تک و متمایز است و هیچ شبیهی ندارد

پیشاپیش سپاس و در نهایت ارادت

متین متین
1404/02/30

درود

لویی ویتون سیتی اف استارز

در پاسخ به متین :

درود

لویی ویتون سیتی اف استارز

Rien #اتات لیبره د اورنج رین Rien 

عطری که شبیه هیچی نیست!!!

سلام دوست عزیز

کوروس سفید ایو سن لورن

Ombre Indigo #الفکتیو استودیو اومبر ایندیگو Ombre Indigo ​​​​​

Leather Shot #الفکتیو استودیو لدر شات Leather Shot ​​​​​

The Tragedy of Lord George #پنهالیگونز تراژدی آف لرد جورج The Tragedy of Lord George ​​​​​​

History in Drops Volume II #دنیل جوزیِر (خوزیر) هیستوری این دراپس وولیوم 2 History in Drops Volume II  اپنینگش یه وایبی از کارتیر عود اند ردیوس ​​​​​​داره یک روایت از تمدن رم اولش خشن و لبه دار مثل یک سرباز رمی بعدش لطیف میشه مثل معماری رُم باستان ستون های مرمری مجسمه های مرمری در اخر به سمت سواحل رم میره انگار که غروب افتاب و کناره ساحل نشستی کاراکتر خوب کار شده عطار هم واقعا کار بلده ولی نتیجه خوشایند نیست بیشتر بدرد یه نقاش یا نویسنده میخوره که در ایده ها کمکش کنه

Oud & Oud #کارتیر عود اند عود Oud & Oud قبول دارم که تو بعضی از برندا این نوع رایحه کار شده شایدم با متریال بهتر ولی این همونیه که یاید باشه

Opera #سوسپیرو پرفیومز اوپرا Opera 

Mortal Skin #ستفان هامبرت لوکاس 777 مورتل سکین Mortal Skin 

To My Father #ویلهلم پارفومری تو مای فادر To My Father

یه وایبی قوی از بخور پانچاواتی داره که نوستالژی شخصا تو فکره خریدشم 

Black Calamus #کارنر بارسلونا بلک کالاموس Black Calamus

The Library Collection Opus XIV Royal Tobacco #آمواج د لایبرری کالکشن اپوس 14 رویال توباکو The Library Collection Opus XIV Royal Tobacco  نمیدونم امواج به چی فکر میکرد که این شد حاصلش شد یه رایحه از تنباکوی سوخته قلیون البته بدترین قسمش برای من اون رایحه دودی انگار وسط قلیونی تو بندرعباسی نشستی یه نوع قلیون دارن همین بورو میده😁 ولی مثلش نیست 

این دوتای اخری شاید مثلشون باشه ولی من تا الان تجربه نداشتم و دلم نیومد تو لیست نباشن

Blue Encens #کام دی گارکونس بلو انسنس Blue Encens ​​​​​​

Pasha de Cartier Parfum #کارتیر پاشا د کارتیر پرفیوم (پارفوم) Pasha de Cartier Parfum

اینا بهترین تجربه های من بودن 

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟