معرفی یک عطر مناسب شغل وکالت

سلام به همه‌ی دوستان خوش‌سلیقه و عطرشناس. یه سوال دارم که ممنون می‌شم اگر راهنماییم کنید:

دنبال یه عطر مردانه هستم که شخصیت قوی، متقاعدکننده و حرفه‌ای رو منتقل کنه. شغلم وکالته، و برام مهمه عطری انتخاب کنم که هم روی موکل‌هام حس اعتماد و آرامش ایجاد کنه، و هم در جلسات دادگاه بتونه روی قاضی یا طرف مقابل تأثیر مثبت بذاره — نه به‌صورت اغراق‌آمیز، بلکه با وقار و جذبه.

ترجیح می‌دم رایحه‌ای باشه که رسمی، شیک و در عین حال کاریزماتیک باشه. اگه تجربه‌ای دارید یا عطری می‌شناسید که این ویژگی‌ها رو داره، خیلی خوشحال می‌شم نظرتون رو بدونم. اگه چند گزینه هم معرفی کنید، عالی می‌شه تا بتونم مقایسه کنم.

پیشاپیش ممنون از همراهی‌تون 🙏 با احترام،

دانیال دانیال
1404/05/18

نسخه شما خیلی سادس برای چهارفصل در دو ورژن گران و ارزان :

Absolu Aventus #کرید اونتوس ابسولو Absolu Aventus ​​​​​​

Precieux #آرماف پرسیوس Precieux 

متین متین
1404/05/18

درود

فصل گرم : لویی ویتون ال امنسیت

فصل خنک : ایو سن لورن تاکسیدو

Telecaster Telecaster
1404/05/18

درود

برای تابستان کرید گرین آیریش..شنل اگویست پلاتینیوم...

برای زمستان

جووی سایکدیلیک..دیویدف زینو..اگر بالای ۴۰سال سن دارید اکثر این عطرها رو می پسندید...

ولی بازهم تست کنید و بهترین انتخاب رو داشته باشید...

[EDITED] 1404/05/19 00:49

ممنون از پاسخ همه دوستان عزیز🌹

سلام جناب مهتری عزیز

بر اساس شغل‌تون یاد جمله معروفی از مرحوم استاد دکتر محمدناصر کاتوزیان افتادم که اونقدر معروفه که معمولا حقوقدانان این جمله رو شنیدن:

نقل به مضمون:

«اگه وسط گرمای تابستون دیدی یک نفر کت شلوار رسمی پوشیده بدون یا دیوونه‌‌ست یا وکیله!) 

من همین جمله رو مدام سر کلاسهام استفاده می‌کنم فقط اینو اضافه می‌کنم که « ... بدون دیوونه‌ست یا وکیله یا مدرس دانشکده....(اسم دانشگاه خودمو میارم)

:)))

پوشش رسمی خودمم حتی وسط گرمای تابستون رسمی هست و هرگز با تیپ اسپرت نرفتم سر کلاس. خیلی از همکاران با تیپ اسپرت میان البته.

(راستی تا جایی که یادمه شغل وکالت هرگز اسپرت‌بردار نبود و باید همیشه رسمی می‌بودی. الانم همینطوره؟)

بگذریم

دوستان موارد خوبی رو بازگو کردن

سوال مشابه رو خودم از دوستان داشتم اما بقول دکتر بری شوارتز «تعدد گزینه‌ها» از حدی که بگذره کار رو سخت میکنه

من نهایتا با تراژدی لرد جورج از پنهالیگونز و جدیداً الکساندریا2 رابطه خوبی پیدا کردم (حس آرامش و نجابت رو منتقل میکن یه جورایی) لازم به ذکره که نجابت و آرامش و متانت کلیدواژه های یک معلم هست و میتونه با وکیل متفاوت باشه. مثلا عنصر جسارت ممکنه برای وکیل مهمتر باشه.

الیته اینم درنظر داشته باشین که رایحه بعضی عطرها با بعضی جلسات دادگاه همخوانی نداره. مثلا انجلز شیر میزنی و میری وسط دادگاه و بوی کنیاک همه جا رو فرا میگیره و از اونطرف: 

قاضی هم روحانی باشه!!!!!!!!!!!!!!!!!

خدا اون پرونده رو ختم به خیر کنه!

:))))))

پس لطفا به مواد تشکیل دهنده عطرهای معرفی شده توسط دوستان حتماً دقت فرمایید که مشرو.بی نباشه :)

موفق و پیروز باشید 

Mercedes Mercedes
1404/05/20

توسکان لدر

بلو دی شنل ادو پرفیوم 

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟