گلچین ۵ عطر کلاسیک مردانه (نوستالژی) برای هدیه: انتخابی ورای خاطرات شخصی

سلا و عرض ادب
در صورتی که قصد انتخاب و معرفی صرفاً پنج عطر از مجموعه عطرهای کلاسیک، نوستالژیک یا به اصطلاح قدیمی (مانند عطرهای دهه‌های پیشین که همچنان در بازار موجود و در محدوده قیمتی مقرون‌به‌صرفه قرار دارند) را داشته باشید، برای هدیه دادن به یک آقا، کدام پنج مورد را پیشنهاد می‌فرمایید؟

خواهشمندم در این انتخاب، از ارجاع به سلیقه شخصی یا عطرهایی که صرفاً برای شما تداعی‌گر خاطرات هستند، پرهیز نمایید. لطفاً با دیدگاهی کلی‌تر و تمرکز بر مواردی که ارزش هدیه دادن به یک آقا را دارند و فارغ از خاطرات شخصی شما، انتخاب خود را اعلام فرمایید.
سپاسگزارم

Matin Matin
1404/07/23

درود

لالیک انکر نُوار ، کول واتر ، شنل پلاتینیوم ، پولو سبز ، دیور فارنهایت و زینو

یه لحظه فکر کردم و اینا به ذهنم اومد ، شاید بیشتر فکر کنم انتخابم عوض بشه ولی خب همیشه لحظه اول مهمه...

Telecaster Telecaster
1404/07/23

درود اگر ایشون فردی هستند مسمم و جدی و البته مهربان.. راجر اند گالت اوپن..کلوین کلاین آبسشن..دیویدف زینو..جوان ماسک..و رساسی بلو فرمن… این عطرها جدا از اینکه بسیار خاطره انگیز و نوستالژی هستند..مقرون به صرفه و البته با کیفیت هستن…

آزارو پوهوم

وان من شو

پولو آبی

لاگرفیلد کلاسیک

لالیک شیر

[EDITED] 1404/07/24 00:49
بابک بابک
1404/07/23

درود 

آزارو ویزیت 

آرامیس توسکانی پور هوم 

وان من شو 

دریک 

دیویدوف زینو جنابعالی فرمودید مقرون به صرفه این گزینه ها مد نظر بنده بود والا با قیمتهای بالاتر گزینه های بهتری هستند 

محسن محسن
1404/07/23

درود

به به چه سوال جالبی

پاسخ جناب کامیار فخر رو می‌طلبه

درود بر کاید امیر عزیز

به نظرم اصل سوال کمی مبهم هست. ببینید شاید برای یک جوان، هدیه دادن عطر کار راحتتری باشه. اما برای یک شخص مسن، به این راحتیها نیست. به عبارت دیگه ما پیرمردها و کلاسیک‌بازها ممکنه 100 عطر امتحان کنیم، اما شاید سالها طول بکشه که فقط یک عطر رو به گنجینه کلاسیک‌هامون اضافه کنیم. وگرنه عطرهای کلاسیک هم تعدادشون محدوده و هم مشخص. دوستان هم موارد بسیار خوبی رو مطرح کردن.

لذا شاید بهتر باشه اول ببینین شخص محترم موردنظر، قبلا از چه کارهایی استفاده میکرده. اونجا بهتر میشه راهنمایی کرد

بطور مثال اگر دوران قدیم دارک استفاده میکرده (مثلا ایوسن لورن ام 7) عطر دریک میتونه براشون خوب باشه اما اگر شفاف استفاده میکرده(مثل وان من شو) اونجا دیگه رایحه دریک چندان مورد علاقه شون نیست. 

یا حتی بدتر از اون، ممکنه ایشون سالها از بروت استفاده کرده باشن، اما ذهنشون همچنان روی بروت‌های تلخ و گیاهی قدیم مونده باشه و هدیه دادن بروت جدید (که با اضافه شدن مشک و وانیل اساساً ماهیتش عوض شده) میتونه براشون آزاردهنده باشه.

و ده‌ها اما و اگر دیگر

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟